Jan 202012
 

En vanlig vecka med något ovanligt. Under måndagen var det heldagsmöte i Visby. Tisdag var det vanlig arbetsdag på kontoret. Onsdag arbetsdag på huvudkontoret, torsdag seminarium på huvudkontoret och idag har jag haft en kort fördedragning för alla avdelningschefer på huvudkontoret. Allt har gått väl och på övrig tid har jag tultat omkring i storstan.

I måndags morse fick pappa en svår stroke. Under veckan har det funnits både goda tecken och dåliga. Vi vet inte var det ska landa. Min syster har kommit hit från Italien nu, jag kommer till Gotland fredag kväll och jag hoppas att det blir lite bra familjetid i helgen, men en närvarande och frånvarande pappa.

  One Response to “När något skuggar”

  1. Hej på er,
    Våra tankar är med er i denna jobbiga stund.
    Hälsa alla.

    / DG med familj

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.