Apr 052012
 

Föra avsnittet var inte så roligt. Men avsnitt fyra tyckte jag var kul. Fantastiskt vad som sätts i text, när kändisar ska tjäna pengar på en bok.

För övrigt är jag glad att jag har spelat in “Historien om Jesus” så att jag har något religöst att titta på i morgon, när jag ska sitta och sörja. Annars är det väldigt lite av det kristna budskapet i tv-tablån. Det var bättre när jag var liten, då det enda som sändes var en tysk-italiensk samproduktion om jesu liv. Då hade man god anledning att vara ledsen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.