Aug 252012
 

Hejsan

Idag har det inte varit någon speciell dag, utan min kollegas dotter gifter sig i ruinen framför vår lägenhet.
Men först åkte vi till Slite marknad som ligger på östra delen utav ön. Det var ganska mycket folk när vi kom dit men det var de vanliga knallarna som hade ställt upp sina stånd där. Vi gick ner till hamnen och såg någon ångmaskin eller vad det var… ja, vi stod ett gäng där och tittade när två gubbar vevade i någon maskin och sedan blev det rök.. men ingen av oss förstod nog vad vi tittade på egentligen!!! Givetvis var vi tvugna att gå igenom karusellerna, det är ju så roligt att se när barnen ska åka karusell, för en del tycker om det medans andra gråter hysteriskt. När vi stod där så kom Kristers kusin Elisabeth fram och hälsade, vi pratade en del som kusinträffen och vad trevligt det var. Sedan upptäckte vi att Kristers kusinbarn Teres satt i en karusell med sin dotter, och givetvis skulle det förevigas i en bild. Helt plötsligt blev vi trötta på allt folk och bestämde oss för att lämna skeppet för att åka till stan igen och gå på bröllop.

Min kollega Suzies dotter har gift sig idag och de gifte sig i S:t Karin ruinen, givetvis var jag tvungen att ta fram kameran och ta lite bilder från fönstret. Sedan valde jag att gå ner till dem och ta några fler bilder, Suzies sambo är fotograf och kommer nog att ta massvis med bilder tänkte jag, men det gör nog inget om jag också tar lite bilder. Bruden och brudgummen samt deras barn var hur fina som helst, Sandra i en fin vit brudklänning med fina blommor och Burak fin i sin kavaj. Äldsta dottern och yngsta sonen sjöng varsin sång. Efter vigseln blev det champagne och tilltugg och därefter vandrade de vidare till festlokalen.

Många kramar från mig och länge leve kärleken.
Thomas


IMG_5056.JPGIMG_5069.JPGIMG_5085.JPGIMG_5114.JPGIMG_5093.JPGIMG_5194.JPGIMG_5211.JPGIMG_5217.JPGIMG_5293.JPGIMG_5378.JPGIMG_5398.JPGIMG_5425.JPGIMG_5428.JPGIMG_5448.JPGIMG_5480.JPGIMG_5627.JPGIMG_5637.JPGIMG_5650.JPGIMG_5675.JPGIMG_5685.JPGIMG_5743.JPGIMG_5761.JPGIMG_5812.JPG

  2 Responses to “Slite marknad och bröllop”

 1. Ni ser verkligen ut att ha haft en innehållsrik dag med både marknad och bröllop. Men Therese är inte Kristers kusin hon är hans kusinbarn. Det är inte lätt det där ;(
  Bilderna är jättefina!
  Kram

 2. Hej på er !

  Det var ett fint bröllop ser det ut som.
  Ni hann med mycket på en dag.

  Nu har vi fått in lite kvällsregn.Man kan tro att
  det är en proffsfotograf som tagit korten.

  Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.