Sep 212012
 

Idag kom dagen som alla fruktar och vi fick ta farväl av min kära mormor, Maj-lis.
Jag har enbart bra och roliga minnen från min mormor och det är en stor förlust att ha mist henne, men jag vet innerst inne att hon har det bra där hon befinner sig nu. Tyvärr drabbades hon utav en stroke och skadorna blev för stora på hjärnan.
Begravningen var givetvis väldigt sorglig och alla grät, vi sjöng 3 psalmer och hur det lät har jag inte en aning om men jag sjöng för mormor och brydde mig inte om hur det lät. Vi var 17 vuxna och 3 barn, vänner och släktingar från både Kil och Göteborg hade kommit denna dag för att ta adjö. Efter begravningen åkte vi till ett café och åt smörgårstårta och tårta, sedan åkte min familj upp till kyrkogården igen och tittade på alla fina blommor en gång till. Det var skönt att stå där för det var fint och vi visste att mormor har det bra.
Här kommer några bilder som vi tagit under dagen.

Kramar
Thomas


IMG_5852.JPGIMG_5969.JPGIMG_6042.JPGIMG_6055.JPGIMG_6057.JPG

  3 Responses to “En sorgens dag”

 1. Jag förstår att det varit en tung dag och jag fick tårar i ögonen när jag såg din rubrik. Jag känner varmt med er allihop. Visst var väl Krister med??

  Kram Ingrid

 2. Vi beklagar din sorg efter din mormor och vi vet nog precis hur du känner, det är så tungt medan allt runtomkring bara fortsätter som vanligt ?!!
  Men så skall det vara. Livet och döden hör ihop.
  Stor kram till dig och din familj .

  Hassine Kerstin.

 3. Hejsan Ingrid.
  Jodå, din son var också med, men han fick ta hand om oss andra och så var han fotograf under dagen. Kramar

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.