Feb 132013
 
1210539

Koami

Jag har länge funderat på att låna ut pengar genom microlån. En typ av “välgörenhet” som i och för sig har kritiserats en del, men jag tror att det handlar om att hitta rätt arrangör. Jag testar nu genom Kiva. Jag har bara invensterat 25 dollar. En liten slant har gått till en grupp med kvinnor i Yemen, som har en butik med kläder och behöver pengar för att köpa ett nytt lager. En slant har gått till Koami i Togo som har samma behov i sin butik med däck. 25% av lånet har betalats tillbaka till mig från Yemen och Koami har betalat tillbaka 27%. Det är snart dags att investera återbetalningarna.  Läs mer på Wikipedia.Om du vill vara med, använd den här länken: http://www.kiva.org/invitedby/krister7380

  One Response to “Skapa med Kiva”

  1. Nu kom jag äntligen in på bloggen!
    Det här låter ju riktigt intressant om man bara har förmågan att hålla det på en rimlig nivå.

    Kram!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.