Jun 252013
 

… att få köpa ett hus i Visby.

45F3JS74ELAVDIB0

Efter att letat i 3 år efter ett bra boende till oss har vi äntligen köpt vårt första hus! Ikväll har vi nämligen skrivit kontrakt på detta  härliga  hus som vi tror att vi kommer att trivas väldigt bra i. Tomten är på över 1.000kvm som är tydligen ganska stort för att vara mitt i Visby. Huset är på 240 kvm sammanlagt men då ingår även biarea, plats för 3 bilar, garage, carport och 2 öppna spisar samt en pool, denna härlighet blev vår för 3.350.000kr vilket vi är helt nöjda med. Huset passar oss helt perfekt och trädgården är helt insynsskyddad med en mur och härliga fullvuxna träd och buskar. Vi ser fram emot många härliga sommarkvällar med grill och bad. Efter 15 år innanför muren är vi trötta på ljudnivån här och att aldrig hitta en parkeringsplats, nu är det dags att gå vidare i livet!

 

Kramar från Thomas och Krister

  14 Responses to “Äntligen blev det vår tur…”

 1. Varma kramar tillbaka och ett stort grattis!

 2. Åh va fint ! GRATTIS ! #passar ju utmärkt till Scandic-kollegie-party# :)

 3. Jag tittar in via Ingrids blogg för att gratulera och önska lycka till med det nya boendet. Det ser helt fantastiskt ut! Hoppas ni kan flytta in innan badsäsongen tar slut för i år.
  Soliga hälsningar från Karlstad och
  Lambergsfrua

 4. Tittar nyfiket in via min guru Ingrids blogg. Vilket underbart ställe ni har köpt, stort Grattis och Lycka Till hoppas att ni kommer att trivas

 5. Vilket helt underbart hus. Förstår att det måste ha varit drömhuset som dök upp. Jag är vän med Ingrid och kommer från hennes blogg, nyfiken som jag blev.

  Lycka till!

 6. Hittade hit via Ingrid!
  Vilket härligt ställe ni skaffat er, jag förstår att ni tröttnade på livet i stan. Har en väninna vars mamma bor nära Stora Torget och hon flyttar till Levide och dottern på sommaren.
  Jag är enormt avundsjuk på poolen. För två år sen så började jag lobba för att vi skulle skaffa oss en, men så fick vi vattenproblem förra året. Det blev skador i tre rum och så var vi tvungna att dränera om hela huset – inte kul! Så det är inte längre ens någon idé att föra det försiktigt på tal. Gubben min slår ifrån sig med både armar och ben!!

 7. Jag är också en läsare hos Ingrid, som blev nyfiken på ert nya boende. Grattis! Det var ingen dålig “barre”. Hoppas ni kommer att trivas fint där.

 8. Helt fantastiskt ser det ut att vara! Önskar er lycka till, lugn och ro och många fina vår- och sommarkvällar men också mys på hösten och vintern.

 9. Vilket toppenhus – och i Visby! Ser underbart ut. Grattis från okänd läsare, men jag kan avslöja att jag hittade hit via Ingrids blogg.

 10. Grattis!

 11. Ser ut som om det var värt att vänta i 3 år!!! Grattis!!!

 12. Hejsan !

  Toppen ! Vilket fint och stort hus.med pool, det kan jag förstå
  blir skönt för Er.
  Läste hos Mamma Ingrid om det.
  Som jag fattat är åtminstone en av er pysslig.

  Lycka till !

 13. Grattis till ert nya inköpta hus.
  Det ser verkligen mysigt ut.
  Ser fram emot att få bada i poolen.
  Många kramar från Skåne.

 14. Tittar in efter ett tips från Ingrid och säger bara WOW !
  Hjärtligt grattis till att ha hitttat erat hus.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.