Jan 192014
 

För andra gången skulle jag göra egna talgbollar. Detta för att använda gammalt bröd som jag mixar till smulor. Jag hade inte tillräckligt med fett hemma så att jag kunde göra några bollar, det blev mer som en brödmussli den här gången. Jag ställde ut en skål i trädet och fick lite besök.

 

  2 Responses to “Fåglar”

 1. Åh, en rödhake!
  Det är min absoluta favorit. Här finns det nästan inga fåglar i år. Nu har jag lagt ut äpplen och då kom det några trastar, men hur roliga är de?
  Kram

 2. Fåglarna ser ut att må gott.
  Hoppas allt är bra med er.
  Vattenfallet var ju ochså jättefint.
  Kramar från oss.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.