May 042014
 

Hej alla

Denna veckan har varit riktig bra. Halvdag i onsdags och ledig i torsdag, jobbade några timmar i fredags och sedan ledigt igen!
Vi har inte gjort så mycket förutom att tagit hand om vår trädgård och även planerat lite nytt i vissa rum. Våra solpaneler på taket ska bytas ut som ger värme till poolen så vi hade en leverantör på besök i fredags men det kommer nog att bli bra när allting är plats och fungerar.

Denna vecka som kommer är det Eurovision vecka, första delfinalen är på tisdag,  andra är på torsdag och finalen på lördag! Ännu har jag inte någon favorit och då har jag ändå lyssnat igenom låtarna ganska väl, men ingen som sitter så där jättebra. Däremot är scenen i Köpenhamn en härlig upplevelse, det är allt synd att vi inte är där iår och får uppleva allting en gång till.

I helgen har det även varit FashionWeek här i Visby och det har varit Sveriges längsta catwalk på Adelsgatan, många affärer som deltog och jag tog några bra bilder på vissa.

Ha en bra vecka och kram till den som vill ha.
// Thomas

 

 

  4 Responses to “Vecka 19”

 1. Klart vi vill ha en kram.
  Mycket fina blommor
  i trädgården. Vet inte vad det
  är för tulpan men gissar på
  papegojtulpan.
  Ha en bra vecka och kram
  på er ochså.

 2. Hej är det en tradition i Visby med mode visning runt valborg för jag var på Gotland för några år sedan och då var vi och tittade , är man turist missar man inget , vi bodde på tjärkoket då , ja det är vekligen en fin ö .Trevlig kväll

 3. Jättefina bilder, men den där gula busken är nog en forsythia och inte ginst (tror jag)
  Kram, Ingrid

 4. Japp, den gulblommande busken är en Forsythia.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.