May 182014
 

Hej alla

Denna vecka har varit stressig men ändå rolig. Det har varit full fart på jobbet och även när jag kommit hem.

Vi har fixat till vårt sovrum så som vi vill ha det och passar oss. Det har tagit flera månader att planera in detta och det har tagit på krafterna… vilken säng ska vi ha… vilka färger… vilka tapeter… vilket intryck vill vi ha! Vi kom fram till att vi ville ha en lyxigare hotellkänsla till sovrum.
Jag måste nog säga att jag har talang för att tapetsera, det var riktigt roligt. Easy up tapet var väldigt lätt att arbeta med och jag älskar tapeten. Konstigt men jag tror fan att den tapeten gör mig till en gladare människa. Rummet är inte riktigt klart ännu då det saknas sängbord, sänglampor och taklampa samt väggdekoration på den blå väggen. Även gardinerna saknas men vi håller tummarna på att de blir klara denna vecka för dem får vi hjälp att sy upp, de är i grå sammet.

Det är inte bara sovrummet som har fått sig ett litet lyft utan även trädgården. Det är så himla avkopplade att komma hem från jobbet eller träningen och gräva lite i jorden eller gå ut och vattna.

Här kommer lite bilder på mat också så klart.

Många kramar till den som vill ha från mig
Kram
//Thomas

  2 Responses to “Vecka 20”

 1. Ni har verkligen en härlig trädgård.
  Det är väl inte konstigt att ni
  trivs i den.
  Sovrummet ser ju ochså mysigt ut.
  Mycket snyggt med den nya tapeten.
  Ni har nog lite dolda talanger.
  Ha en bra vecka o många kramar
  från oss.

 2. Tack för alla fina bilder. Det är så roligt att se och jag gläds så med er!
  Stor kram!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.