Jun 082014
 

Hej alla

Det var några veckor sedan som vi uppdaterade hemsidan men nu ska det bli av.

Denna vecka har det varit full fart med allting tycker jag. Men äntligen tog jag tag i tapetseringen i vardagsrummet, det var lite pill men i det stora hela var det faktiskt ganska roligt. För hemfridens skull så höll sig Krister på en annan våningsplan och fixade. Tapetseringen tog mig 1 dag att fixa, vi börjar få känslan som vi vill ha i vårt hem men ännu saknas lite växter och även tavlor samt väggdekorationer. En annan lösning till vitrinskåp ska också till men den har vi inte hittat ännu, men det får ta den tid det tar! Vi har tagit lite före och efter bilder som ni kan se nedan.

Igår hade vi premiärbadet i poolen, eller rättare JAG hade… Krister tyckte det var kallt, men jag hoppade i för jag var sååå varm efter jag tapetserat. Det var hur skönt som helst och idag har vi inte gjort så mycket. Vi såg dop på TV och sedan solade vi och badade om vartannat, idag blev det 23 grader i vattnet, solpanelerna drog ner 26 grader från taket men när det väl kom ut i poolen så var det 23. Till kvällen plockade vi lite grönsaker i från Kristers grönsaksland och gjorde en kycklingsallad, det blev otroligt gott.

Ännu en ny vecka imorgon, undra vad för skoj den ska bjuda på.

Kramar till alla som vill ha.
// Thomas

 

  2 Responses to “Vecka 24.2014”

 1. Vilka härliga före/efter – bilder. Du är för himla duktig Thomas!! Det har blivit jättesnyggt och jag gillar verkligen vardagsrummet nu när allt det bruna runt fönstren kommit bort. Det blev så mycket ljusare.
  Och Krister måste ju få en eloge för sina grönsaker. Det var ingen dålig zucchini!
  Kramar till er båda två!

 2. Det var verkligen skillnad på före/efter bilderna.
  Ni har en fantastisk smak, ska verkligen bli
  spännande att komma över och se allt
  i verklighet. Vilken köksträdgård den ser
  riktigt inbjudande ut ska bli gott att smaka
  på dom grönsakerna.
  Ni är verkligen duktiga.
  Många kramar till er från oss.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.