Aug 242014
 

Hej alla

Det var väldigt länge sedan som det blev någon uppdatering på denna hemsida, men nu så ska vi försöka ta igen detta. Det är en hel del pyssel när man både har hus och trädgård som ska skötas då hinner man inte uppdatera alla gånger.

Vår sommar har varit jättebra. Syrran med familj har varit här och även mamma och pappa! Vi har varit några dagar på Öland också, annars har vi varit här och njutit av vår trädgård, snart är det ett år sedan som vi köpte huset och det har varit spännande att se vad som gömmer sig i rabatterna. Inte visst vi att vi hade så många tulpaner!!!

Här kommer några bilder från när syrran var och hälsade på:

 

Någon vecka efter syrran varit här så kom mina föräldrar och hälsade på, även det var jätte trevligt.

Vi drog till Öland i slutet av mina semester i några dagar och på Böda Camping underhöll Magnus Carlsson och Shirley Clamp på sin “Tillsammans” turne. De var bra underhållning den kvällen och de fick publikrekord, över 6.000 personer hade samlats för lyssna på dem. På kvällen dagen efter var det fyrverkeri på stranden för Böda Camping firade 20 år.

Hoppas att er semester också var lite bra som vår.

Kramar
Thomas

 

 

  2 Responses to “Sommaren 2014”

  1. Så kul med en uppdatering. Det var fina bilder från er sommar!
    Kram på er!

  2. Det var roligt att äntligen få se lite bilder.
    Det såg ju väldigt mysigt ut, ni har ju
    hunnit med en del i sommar.
    Kramar från oss.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.