May 032015
 

Hej alla

Glada nyheter, vi är nästan klara med vårt trädgårdsland. Det är lite korrigeringar som ska fixas till och sedan håller vi tummarna på att det det blir mycket frukt och grönsaker i sommar.
Så här såg ritningen ut som jag gjorde innan vi satte igång.

I helgen var vi ute och körde på ön och troskan körde till Stånga Trädgård, vi blev glatt överraskade att det fanns så många växter där och personalen var jätte trevliga. Det kommer att bli många turer dit tror jag. Jag blev lite förälskad i en ölandstok, det fanns en sort som var orange som jag gillade, men sambon sa nej då vi redan har 2 ölandstokar som är gula på framsidan. Det fick bli en stammad vinbärsbuske samt krukor och annat smått och gott.

Här kommer bilder på resultatet, det ska bli tomater och gurka längst det mörka träplanket. I drivbänkarna blir det grönsaker och längst med den vita muren kryddor. Jag har själv byggt jordgubbspyramiden, så den är jag lite stolt över.

Ny vecka imorgon och nya utmaningar, ha en bra vecka allihop. Kram till den som vill ha.

// Thomas

 

  3 Responses to “Trädgårdsland 2”

  1. Så välorganiserad er trädgård är! Där ligger man i lä…

  2. Hej!
    vad har du målat det svarta planket med för färg?

  3. Hej! Planket var målat innan vi tog bort träskjulet framför det, så ingen aning.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.