Feb 142016
 

Nu är det gjort. Fröna för februari är sådda.

I höstas så skördade jag frön från alla funkior och nu har har jag sått. Jag har ingen aning om det ska fungera eller ej. Jag har mest läst om att man kan dela funkia, men det här borde väl gå? Inget att förlora. Jag har också samlat från blå stäppsalvia, så det blev en back med det också. Annars var det för trädgården; chili, tomater och spiskummin. Vi använder en del spiskummin, så det kändes som att det skulle vara kul att ha. Chili hade vi förra året, men det blev inte så jättemycket i den kalla sommaren. Jag sparade faktiskt plantorna halvkallt, men jag tror inte att de kommer till liv igen. Provar en ny tomat i år, promyk som ska vara lite tidig, hoppas att det blir bra.

I år har Thomas planerat för sina rabatter, så nu såddes för kungslilja, svartöga och brudslöja.

Thomas kom på att vi kan använda alla våra IKEA förvaringsbackar som små växthus. Lätta att flytta, stapla och jag har alltid varit slarvig med härdningen med katastrofalt resultat. Med de här backarna blir det väldigt behändigt att bära in och ut under våren.

  2 Responses to “Februarisådd”

  1. Lycka till!
    Det ska bli spännande att se vad som gick och inte.
    Kram, kram

  2. Det ska bli kul se , vad det blir för gott av denna odling
    vi hoppas på det bästa.
    Många Kramar från oss!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.