Feb 212016
 

IMG_1650Ja, mina panséer har varit i mycket kontakt med snö. Förra året hade vi panséer och Armeria maritima på grindstolparna och när jag planterade annat så bytte jag inte ut all jord. Så till hösten hade jag fullt med små plantor som jag har förvarat i en pallkrage under vintern. Amerian har överlevt i andra krukor och stått ute hela tiden. Så nu gjorde jag helt enkelt om förra årets plantering. Blir nog bra om det blir lite varmare. På en vecka har de fått 2-3 snöbyar… men ännu så länge vinner regnet. Vi brukar inte vara tidigast med vårlökarna, men några snödroppar har smugit sig upp i gräsmattan.

Vid besök på Linds ser man ju varför det egentligen inte är värt att dra upp panséer själv. Nu står de där i massförpackning och blommar. De hade också liljekonvaljer som jag köpte och satte med pärlhyacint i svärmormors trasiga soppskål.

Februarisådden går frammåt. Brudslöjan kom upp på en gång och tomaterna också.

  One Response to “Snö i panséerna”

  1. Men tänk så mycket roligare det är att ha dragit upp sina plantor själv. Dina penséer kommer säkert att bli jättefina.
    Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.