Feb 282016
 

Inga jättestora äventyr i trädgården den här helgen. Vi har börjat klippa bort torrt. Jag tog bort den stora humlen som växter över halva altanen på sommaren. Thomas tog ut pelargonerna från garaget, planterade om och ställde in i utrerummet. Helgens projekt var istället att sätta fast vår ställning för buskpionen. Det visade sig att vår gamla pion var i största laget och vi fick ta till en del våld för att få dit ställningen, men det gick. Hoppas att det blir bra när den anpassar sig och kanske växter ut lite över kanterna, till nästa sommar kanske.

För övrigt så har vi köpt en ny soffa till uterummet. Vi har haft en utesoffa som vi på sommaren delar upp och använder i trädgården och i uterummet. Det är praktiskt, men den är väldigt opraktisk att ligga i, så vi har länge vetat att vi behöver något annat. Så nu är det gjort. Kommer i slutet av april.

  One Response to “Strikt ordning råder”

  1. Så flitiga ni är! Idag har det verkligen varit trädgårdsväder. Jag var på Stenstugu och det blev en ordentlig promenad med hästarna genom hagen och ner till stranden.
    Kram, mamma

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.