Mar 062016
 

IMG_1726Nu var det dags för lejongap, rosenkrage, purpurvinda, rosenstav och basilikor. Chilli, tomater och brudslöjor fick en första omskolning. Nästan allt går bra.. kungsliljorna kommer lite långsamt.

Annars har det varit lite bortklippning av torrt idag, men det var ganska kallt och lite blåsligt, så det blev en kort vända. Igår var det faktiskt skönare ute trots att det var mulet. Jag satte upp två fågelholkar som vi köpte på granngården. Tror inte att det ska vara för sent för mesarna. Fast våra talgoxar har vi fött upp så väl så frågan är om de kan ta sig in.

Vi har ett hål i gräsmattan, en fördjupning på några centimeter egentligen. Man kan ju undra varför? En tidigare ägare kanske har begravt något? En rörledning av något slag kanske skapar ett slukhål? Nåväl, det fick bli en skottkärra med jord så var det bra med det.

  One Response to “Marssådden gjord”

  1. Så flitiga ni är! Jag ser fram mot en inspektion lite senare i vår när allt kommit igång.
    Kramar till er båda två!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.