Apr 032016
 

I går var vi på utflykt till stånga trädgård. Det blev ett sommarhallon, ett hösthallon och en wisteria! Jag funderade lite på om det inte hade varit snyggt kring vår carport och Thomas tyckte att det var en god idé. Inte nog med det, stånga hade ett blåregn.

Idag har det först varit städning på garagetaket, sopning av mossa på norrsidan av taket och städning av alla takrännor. Sedan lite ogräsrensning och till sist planering av inköpen. Funderade på att göra aprilsådden, men jag tror jag väntar med den. Gurkor och sådant kommer så himla snabbt och vem vet när värmen kommer?

  One Response to “Trädgårdshelg”

  1. Sån flit, sån flit!
    Blåregn är himla fint. Det finns ett på Klinten precis i närheten av Nettlies hus. Där har jag varit och fotat flera gånger.
    Kram, mamma

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.