Apr 102016
 

Hej

Denna vecka fick vi vår nya soffa. Vi hade ingen soffa i uterummet utan två stycken utomhusgrupper istället när vi flyttade in i huset för 2½ år sedan. Men sedan 2 månader bestämde vi oss för en soffa från Mio. Den blev perfekt och vi valde champagne ben, vi ska även köpa nytt soffbord men vi har inte hittat något som vi gillar riktigt än. Men här kommer en före och efter bild. Klicka på bilderna för att få se mer av dem.

Även mina pelargoner har vaknat till liv. Detta är tredje säsongen för dem, vi köpte några av dem precis när vi flyttade in, och har övervintrat dem i garaget. I slutet av februari gav jag dem ny jord och efter några veckor gav jag dem lite näring och nu blommor en del av dem.

I höstas satt vi ner några lökar i en rabatt och för 2 veckor sedan började dem komma upp men vi har inte något minne utav vad det var som vi satte där. Idag var jag ute och tog en bild på dem för nu har de växt rejält och jag tror att det är röda kejsarliljor och eventuellt gladiolus eller afrikansk lilja… ja, det återstår att se vad det blir.

 

Kram till alla som vill ha.
// Thomas

  One Response to “Vecka 14.2016”

  1. Så fint det blev i uterummet!!
    Jag tar gärna emot en och annan kram och kramar tillbaka!
    // Svärmor

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.