Apr 242016
 

bildI fredags var det snöstorm på morgonen och på eftermiddagen klippte jag gräset. Det är kallt och man kan undra när det ska bli lite varmare och när ska det bli frostfritt i år? I Juli? Igår var det det ganska soligt i alla fall och jag fick rå om våra pallkragar. Jag möblerade om lite och sådde faktiskt ut allt som ska vara där. Man får väl springa med frostskydd sedan. Vattna kunde jag göra från vår nya tunna på 200 liter, den var redan full!

  One Response to “Aprilsådd”

  1. Test

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Räkna ut för publicering: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.